Everything about you - kapitel 18

"I'm sorry. Forget it, it was just... i'm just... talking. About nothing. Let's go to the others" Jag log och tog hans hand och gick bort till bilen där Tess, Louis och Zayn väntade på oss.
"Okay guys, so what's up? Tell me! Tess here, knows that I don't like surprises" Jag gav min kusin en menande blick och kollade sedan på Louis och Zayn.
"Oh, so Maya doesn't like surprises.. Well then, I guess this day will be more fun than I thought..." Han log busigt mot mig och utbytte sedan en blick med Niall innan han gjorde en high five med Zayn och hoppade in i bilen. Vad hade dom nu planerat?


Bild 1: Maya's lunch. Bild 2: Starbucks.
 
Tess synvinkel.
 
Underbart. Helt klart underbart. Jag log brett och tittade på Zayn som satt bredvid mig i baksätet på Louis bli. Maya fattade nada, utan följde bara med oss i ren förvirring. Det här skulle bli så sjukt roligt, inte nu för att det var något speciellt vi skulle göra, men ändå. Jag kunde se hur hon gav mig frågande, så som mordiska blickar då och då, då hon inte var upptagen med att skratta tillsammans, eller prata med Niall. Jag log när jag tänkte på hur lycklig min kusin verkade vara när hon var med honom. Dom var hur söta som helst ihop, och jag hoppades verkligen att han inte skulle bli chockad och lämna henne när Maya väl bestämde sig för att berätta för honom om Marcus och sina föräldras skilsmässa och allt. Under de senaste tre åren, hade Maya bara haft otur när det gällde killar, och blivit utnyttjad många gånger på grund av smärtan och saknaden av sin bror, sin andra hälft.
 
Efter kanske 10 minuter, märkte jag att vi var på väg in till "centrala" London, jag gissade att vi började närma oss oxfordstreet eller någon annan större gata, eftersom det nästan kryllade av folk på trottoarerna. Jag hade rätt. Snart såg jag den välkända Starbucks Coffee-skylten och log svagt för mig själv. 
"Are we going to Starbucks?! Oh my god, I've always wanted to go there" Jag kunde se hur Zayn tittade undrande på mig och la snabbt till att det här var första gången jag var i London, och att Starbucks inte fanns i min hemstad. Han log sitt charmiga leende igen, och jag kunde inte låta bli att rodna och var tvungen att sänka ner blicken. Det var helt otroligt att det här hände just nu, jag hade fortfarande inte riktigt fattat att Zayn, Zayn Malik av alla killar på det här jordklotet, hade fått upp ögonen för mig. Jag ville inte skryta, men det syntes faktiskt på honom att han hade "a little thing for me". Jag log lyckligt för mig själv när jag tänkte på det och inombords så fangirlade jag som om jag skulle ha mött honom ute på stan eller liknande. Plötsligt fick jag syn på gruppen med tjejer som stod och trängdes runt två personer, som jag gissade var Harry och Liam. Jag suckade och tittade först på Zayn, och sedan på Niall, för att se om de också lagt märke till fansen. Det hade de.
"God damn it! They find us everywhere.. Nialler, I think we have a problem..." muttrade Louis och tittade i backspegeln på Niall, som himlade lätt med ögonen och suckade innan han la en arm runt Maya's axlar och drog henne närmare intill sig...
 
Maya's synvinkel.
 
Jag suckade och tittade ut genom fönstret på alla människor som trängdes på Londons smala gator. Det kändes som att vi suttit i bilen i en evighet och jag började trumma rytmiskt med fingrarna på knät och såg sedan lite diskret på Niall, som hade lagt sin arm runt mina axlar. Det kändes tryggt, beskyddande på något sätt att ha honom nära mig. Jag log och lutade mitt huvud mot hans axel, och en svag bubblande känsla spreds i magen då jag kände hur han försiktigt strök mig över kinden. Jag gillade verkligen närheten av en annan människa, en människa som faktiskt också verkade bry sig om mig. Jag kom plötsligt och tänka på vad Tess hade sagt kvällen innan. Att jag älskade honom. Jag började fundera, och tänka... Kunde det vara möjligt att jag gjorde det, efter att ha känt honom i bara drygt en månad? Jag svalde och stängde ögonen en stund. Att jag hade känslor för honom, starka känslor dessutom, var ganska uppenbart, vem som helst kunde se det, men om det var kärlek var jag ärligt talat fortfarande lite osäker på.
"Maya?" Jag röck till när Niall sa mitt namn och tittade sedan försiktigt på honom.
"Mm?" Han strök undan en mörk hårslinga ur mitt ansikte, och jag rös vid hans mjuka beröring. Jag såg hur han svalde lite  halvt nervöst innan han tog till orda igen.
"If I told you that... that I'll do anything to protect you from getting hurt, that I would take a bullet for you, would you trust me then?" Vad i hela fridens namn pratade han om? Jag såg misstänksamt på honom, och log svagt.
"What are you talking about Niall?" Sa jag med ett litet skratt och tittade sedan ut genom fönstret. Då jag fick syn på tjejerna som stod samlade runt Liam och Harry som stod utanför Starbucks och väntade på oss, fick jag lite panik. Det var det här han hade menat. Fansen. Fansen och hatet jag fått på twitter. Han måste ha sett det och ville inte att jag skulle behöva utså det i onödan.
"Your fans... that's what you meant. Oh my god.." Jag kände hur paniken bara växte inom mig och hur mitt hjärta började slå snabbare.
"Maya, i'm sorry.. I'd hoped that they wouldn't be here.. I can stay here with you if you don't want to go out, I mean, we can..." Jag skakade på huvudet och tog hans hand. Jag strök försiktigt med tummen på ovansidan av handemnoch flätade sedan in mina fingrar i hans.
"Niall, I think.. I can handle this. I mean, we haven't been out.. on a official date yet, right? We can tell them... um.. That we're just friends.. If you want to? Don't let me ruin this day, I know how much you guys love your fans" Jag såg hur han genast lyste upp och log brett. Jag gissade att det var det han hade hoppats på att jag skulle svara.
 
När Louis stannade bilen, klev först Zayn och Tess ut, sedan Niall och jag sist. De andra killarna hade redan börjat prata med fansen, krama dem och ta bilder, i hopp om att det skulle få dem att avlägsna sig lite snabbare, det här var ju trots allt en av deras få lediga dagar de hade, och den ville de tillbringa med oss. Jag och Tess hade dragit oss undan lite, för att förhoppningsvis slippa onödiga frågor om vilka vi var och varför vi var här tillsammans med killarna. Men såklart så gick det inte som vi hade tänkt oss. Jag kunde höra hur några tjejer stod och viskade och såg hur en tjej pekade lite diskret på oss. Jag log prövande mot henne, men fick bara en kall blick som svar. Tess la såklart märke till det, och gav mig ett snett leende.
"Kom ihåg att det är dig Niall gillar, inte henne... Hon blir nog inte direkt mer omtyckt av killarna om hon inte accepterar dig.." Jag log och skakade på huvudet. Jag visste att Tess hade rätt, hon hade berättat för mig hur hatade alla som inte accepterade Eleanor och Danielle var bland resten av fansen och att de flesta bara tyckte det var gulligt, även fast de var lite avundsjuka på tjejerna. Mina tankar avbröts av en svagt hostning, och till min förvåning så stod det två tjejer i 15 års åldern framför mig och Tess och log försiktigt.
"Är ni från Sverige?" Jag spärrade förvånad upp ögonen och tittade på den kortare av tjejerna, som pratade med lätt skånsk dialekt.
"Jaa.. Det är vi... Oj, ursäkta om jag stirrar, jag blev bara så förvånad att du... du vet.. pratade sve..."
"Hon trodde inte att ni var svenskar. Okej. Trevligt att träffas, jag är Therese och det här är Maya" Tess log mot tjejerna och räckte fram handen.
"Jag är Emma och det här är min kompis Hanna. Förlåt om jag frågar Maya, men är du och Niall... tillsammans? Vi såg en bild i Frida på Niall och nån mystisk tjej... med långt mörkt hår, som var i din längd och.." Jag kände hur en lätt rodnad spreds över mina kinder och fällde ner blicken.
"Ehm.. Nej, det är vi inte. Vi är bara vänner. Min styvpappa är en av deras låtskrivare, det är därför jag känner killarna så bra" Orden kändes främmande i min mun eftersom jag mer än gärna ville vara mer än bara vän med Niall. Jag log övertygande och fick en lite besviken blick av dem båda som svar.
"Åh, okej. Ni skulle i alla fall vara supersöta tillsammans" sa den andra tjejen som var lite längre och hade vinrött hår. Jag log svagt och kände hur ett stygn av gläjde spreds inom mig när hon sa det.
"Vill ni att jag ska be någon av killarna att följa er på twitter eller nåt?" Tjejerna nickade ivrigt i respons och log brett.
"Åh, kan du det? Gud så snäll du är!"
"Självklart, vem är eran favorit?"
"Jag bara älskar Niall..."
"Och jag är sååå into Harry's lockar.." Jag skrattade till och nickade.
"Okej. Niall, Haz! Can you come over here a bit?" Jag såg hur Niall tittade upp, petade på Harry och hur dom sedan kom gående emot oss. De andra tjejerna hade börjat dra sig undan, tydligen ganska nöjda med sina bilder, autografer och kramar. Hanna och Emma log brett och pep till när killarna närmade sig.
"Hey guys, these girls have come all the way from Sweden in hope to meet you, so they wonder if you could.. Well, why don't you ask them yourself." Jag log och backade ett steg för att tjejerna skulle få tid med sina idoler.  Tess log när hon såg hur Hanna rodnade när Harry pratade med henne. Efter en stund gav henne en lång kram, klottrade ner en autograf på hennes papper och hur hon sedan gav honom en lapp med sitt twitternamn på. Harry blinkade mot henne och gav henne en lätt kyss på kinden.
"It was really nice to meet you girls, but we have to go now, you know, it's lunch time and we're all starving!" Tjejerna brast ut i skratt, gav både Niall och Harry varsin kram innan de gick iväg med stora leenden på läpparna.
"Really cute girls.. I mean, the weren't like the others.. They were calm.." Harry log och tittade efter tjejen med rött hår.
"Yeah yeah, they were awesome. Can we eat now? I'm starving!" Alla brast ut i skratt åt Niall, och jag log brett och la armen om hans midja.
"Yeah, i'm starting to get hungry too.. actually" Jag såg hur han log brett mot mig och tittade sedan lyckligt på Liam, som bara blinkade till svar innan vi gick in på cafeét. 
 
Efter 1 timme hade alla avnjutigt varsitt mål mat och satt nu med varsin latte i handen. Jag såg hur killarna, speciellt Niall lutade sig tillbaka och lät maten sakta sjunka. Jag suckade och tittade sedan spänt på Tess. De hade fortfarande inte berättat vart vi skulle, och jag började bli lite irriterad.
"Okay guys, why can't you tell me where we're going? Please?" Jag kollade på Liam, sedan på Tess, Louis. Zayn och sist på Niall. Jag såg hur Liam nickade svagt till Niall, som ett tecken att han kunde berätta.
"Alright.. We're going to the beach!" Jag tittade förvånat på honom och gav sedan Tess en blick. Hon nickade som svar och log brett.
"Are you serious?" Niall nickade och log snett.
"We thought that it would be a good idea to spend the day..."
"... with lunch at Starbucks and then a whole day on the beach. Right guys?" Niall och Harry såg på de andra som nickade instämande. Det blev tyst ett tag, som om de väntade på min reaktion.
"Well then, what are we waiting for? Let's go!" Jag log och reste mig upp. Killarna och Tess var inte sen att hänga på, och snart så satt alla i bilen igen, den här gången på väg ut från London, mot kusten.

And here it is. Puh! Äntligen klar skulle jag säga, men blev sjukt nöjd med detta kapitel, så skulle vara väldigt tacksam om ni lämnade en kommentar med eran åsikt!! :)
 
Kraaamis
 
//Marre