Everything about you - kapitel 3

Det tog ett tag innan jag reagerade och fick tillbaka talförmågan. Killarna som stod framför mig verkade vara i min egen ålder, och de såg verkligen inte ut som några "newbies". Jag svalde och harklade mig tyst.
"Hello miss, is Mr Brown home?" En av killarna, som hade lockigt, brunt hår, log och blinkade till mig.
"Ehm, yeah, he is. I think he's in the studio and... cleaning up or something. You guys must be his clients? He told us that you were coming today" Killarna nickade och jag kunde höra svaga "ja" och "mm" från dem. Jag log svagt mot dem och kom på mig själv med att bara stå där och titta på dem igen. 
"Omg, please come in, it doesn't feel right to let you stand out here and freeze" Jag öppnade dörren helt, och alla fem klev in i hallen bakom mig. Jag granskade dem medan de tjoade och svamlade med varandra. Min blick fastnade extra länge på en av killarna, han hade blont hår och blåa ögon.
Plötsligt kom Joe upp ur källaren, och han sken genast upp när han fick syn på killarna.
"Oh, there you are guys. I can see that you alredy have met my stepdaughter Maya? She and her mom, my wife Helen, are swedish" Jag log och tittade på killarna igen, som sken upp när han sa att jag var svensk.
"Yes, we have. And she's a real beauty" Killen med lockarna blinkade mot mig igen och presenterade sig som Harry. De andras namn var Zayn, Niall, Louis och Liam. Jag kunde inte riktigt komma ihåg vem som var vem, men det kvittade. De var lika charmiga hela högen.
"So, you're from Sweden? That's cool, we love Sweden" sa killen med brunt hår och snelugg. Jag tror det var han som var Louis.
"Yeah, Stockholm is awsome!" fyllde killen med blont hår i och garvade. Han var irländare, och hade världens gulligaste leende och sötaste skratt. Jag log blygt mot honom och fäste sedan blicken på killen med utländskt utseende. Zayn. Han och den sista killen, Liam, verkade vara de allvarliga i gruppen, och de stod bara där och tittade på mig, på Joe och de andra killarna. De sa inte så mycket, eller åtminstone inte lika mycket som de andra.
"Maya, do you know where your mom is?" Joe såg frågande på mig när jag ryckte på axlarna och skakade på huvudet.
"I think she's sleeping. She was pretty tired after the flight" Jag gäspade och gick sedan tillbaka in till köket. Faktum var att jag också var ganska trött. Jag drack snabbt upp min mjölk och stoppade in glaset i diskmaskinen. Plötsligt kände jag ett par händer för mina ögon, och nån som stod bakom mig.
"Hmm.. who is it?" Jag log och stannade upp.
"You have to guess..." Jag funderade en stund och log sedan brett.
"Is it Harry?" Personen tog undan händerna och när jag vände mig om så stod rätt och riktigt Harry, Liam och Niall, den blonda killen, bakom mig och flinade svagt.
"You were actually wrong there... It was Nialler who stood behind you, but it was I who talked" Liam log snett och blinkade mot mig. Jag skakade på huvudet och började gå upp för trappan till mitt rum.
"It was nice meeting you guys, but I have to get some sleep. See you later!" Jag log brett när de genast började ropa och låtsasgråta efter mig. De verkade vara ganska sköna killar ändå.

Någon timme senare, vaknade jag av att jag hörde något, eller någon precis utanför min dörr. Jag såg mig yrvaket omkring i rummet, och kom sedan på var jag var nånstans. I London, i mitt nya rum. Inte hemma i Sverige. Jag gäspade och drog handen genom håret. Vad var det som lät? Jag släpade fötterna fram till dörren, och till min förvåning så stod Niall och Harry utanför min dörr och sjöng. Jag tittade frågande på dem och gnuggade mig i ögonen. Jag såg säkert ut som ett monster, med all mascara utkletat i ansiktet och håret som ett fågelbo.
"How long have you been here?" Jag gäspade igen och log trött när killarna började småskratta åt mig.
"For maybe 5 hours. Helen invited us to dinner, and she sent us up to tell you that it's ready in half an hour" Harry log och tittade på mig. Hade jag sovit i 5 timmar?! Jag tog upp min mobil och kollade mig i skärmen hur jag såg ut, och det var inte en vacker syn. Jag förstod varför de knappt kunde hålla sig för skratt där de stod och tittade på mig.
"Tell her that I'm just going to take a shower, I don't wanna look like a mess so mom sees me" Jag log och vände mig om. Till min fövåning stod Niall kvar utanför dörren.
"Yes?" Jag log mot honom och väntade innan jag stängde dörren. Han verkade lite borta.
"Oh, i'm sorry. I just thougth about how hungry I am. See you later" Han log brett och vinkade sedan åt mig medan han gick ner för trappan. Jag tittade efter honom och skakade roat på huvudet.

Senare, när jag kom ner för trappan satt alla redan vid bordet och åt. Det blev tyst när jag kom in i rummet och satte mig vid bordet. Jag tittade på Joe och sedan på mamma som log lurigt och kollade på varandra. Vad var det som hände? Jag svalde och började lasta upp mat på tallriken.
"Why is everybody so quiet?" Jag tittade misstänksamt på mamma, och sedan på killarna som satt utspridda runt bordet.
"Secrets" Mamma log svagt och fortsatte sedan att äta som om ingenting hade hänt. Vad var det där om?
"Soo... Maya haven't been here so many times before, maybe you guys would like to take her on sightseen some day?" Joe tittade på killarna som log brett och nickade instämmande. Det Joe sa var sant. Jag hade varit i London många gånger, men trots det hade jag inte sett så mycket av staden egentligen.
"That sounds great, we can show her everything" Harry log och tittade granskande på mig. Jag rodnade och sänkte ner blicken. Vad var det med mig, jag kände ju honom inte ens? Och ändå så blev jag generad när han gav mig komplimanger och log mot mig. Ingen, och då menar jag verkligen ingen kille hade någonsin förut fått mig att rodna två gånger på samma dag under loppet av några timmar.
Jag suckade tyst åt mig själv och koncentrerade mig på maten istället för bilden av hans underbara, leende ansikte och de där fina lockarna, som inte vill försvinna från mitt huvud.


Fortsätt kommentera, blir så glad när ni gillar den :) nästa kapitel kommer senare ikväll :)
/Marre